Cuchnący oddech albo Bad przyczyny oddech, Dowiedz się, jak rozwiązać ten problem

halitosis tips
Halitosis
Ta strona internetowa jest o cuchnący oddech, powszechnie znane jako nieświeży oddech, i każdy może go rozwijać, niezależnie od tego, jak on lub ona systematycznie dba o zęby, jak również ogólnego stanu zdrowia. Przykry zapach z ust nie problem zdrowia jest niebezpieczny, ale jest to w stanie zrobić każdą osobę, aby czuć się nieswojo w wydarzeniach społecznych, prowadzi do stresu psychicznego i zmniejszać osoby pewności siebie.


Prawie we wszystkich przypadkach nieprzyjemne nieświeży oddech lub cuchnący oddech, a także problemy smakowych m.in. kilka siarkowych beztlenowych bakterii tworzących, które istnieją poniżej powierzchni własnym języku, w gardle, i często w swoich własnych migdałków, w przypadku nadal posiadają migdałki. Te rodzaje bakterii reagować na zmiany w ich otoczeniu przez tworzenia wonnych i okropne aromatu lotne związki siarki. Tylko niezawodne rozwiązanie, aby pozbyć się nieświeżego oddechu lub cuchnący oddech byłoby poprawić bieżącą ustnej środowisko naturalne, aby zapewnić, że jest to znacznie mniej przydatne do produkcji i zachowanie lotnego związku siarki, tworząc bakterie, które powodują nieświeży oddech, a także straszny smak usta.

Niektóre z problemów, które prowadzą do nieprzyjemnego zapachu z ust i cuchnący oddech są:

  • Suchość w ustach lub brak śliny
  • Ciężki ślina
  • Próchnica zębów lub przyzębia np. zapalenie dziąseł
  • Extra śluz w gardle
  • Protezy i mosty
  • Napisz kroplówki nosa
  • Posiłki uwięzione pomiędzy zębami
  • Dieta bogata w białka
  • Palenie papierosów
  • Zapalenie zatok
  • Alkoholu w napojach lub wyjątkowo w swoim płukania jamy ustnej
  • Zmiany hormonalne
  • Zapalenie oskrzeli czy może zapalenie płuc
  • Leki na receptę, które mają suche usta depresyjnie jako niechcianych efektów, leki anty nadciśnieni
  • Polipy nosa
  • Historia problemów z cukrzycą
  • Ekstremalne wykorzystanie klasycznych rozwiązań doustnych zawierają alkohol, a także laurylosiarczan sodu

Jesteś prawdopodobnie zastanawiasz się "Co z czosnkiem i serem? Dokładnie to, co ma bakterie mają do czynienia z nieświeżym oddechem mam czasu I zużywają meksykańskie jedzenie? "Rzeczywistość jest taka, że ​​siarka jest dodatkowo powodem w sytuacjach cuchnący oddech wynik żywności nieprzyjemnych zapachów. Cebula, czosnek, jak również innych ostrych mączki mają szereg związków siarki, często nazywany merkaptany, które także posiadają bardzo nieprzyjemnym zapachu. Zasadniczo, zgodnie z ziemi naprawczego według usunięcia ziemi prawie wszystkie przypadki prawdziwego nieprzyjemnym oddechem złym czy może problemy smakowe lub cuchnący oddech, jak wiele miłości, aby odnieść się do niego jak włączyć pożytecznych bakterii i nie mogą być rozpatrywane z antybiotykami.

Przykry zapach z ust nigdy nie będzie wynikać z twojego układu pokarmowego


Oczywiście, że nie, absolutnie nie ma szeroko otwarte rury, połączenie do jelita grubego, jelita cienkiego, i brzuch do przełyku i na zewnątrz jamy ustnej. Masz zawory, tkanki mięśniowej, okrągły mięśni, które zazwyczaj kontroluje skurcz naturalnego przepływu ciała lub kryzą i który rozluźnia się w miarę potrzeby przez zwykłego fizjologicznego prawidłowego funkcjonowania, i tak dalej. To utrzymanie spożywane posiłki w odpowiednim miejscu. W beka pacjentów przypadków lub produkcji gazu hałaśliwie z brzucha przez usta często, że nieświeży oddech nie jest dokładnie to, co my teraz mówimy o tutaj. To może być zarządzane. Ale jest wiele osób, które mają problemy z rozróżnieniem na nieświeży oddech pochodzących z regionu, gardła i migdałków i zapachu pochodzącego z przewodu pokarmowego, które jest bardzo ważne. Nieświeży oddech lub cuchnący oddech jest wynikiem beztlenowe bakterie siarkowe tworzących które zazwyczaj występują poniżej powierzchni języka, jak również w gardle. Te rodzaje bakterii mają tam być, ponieważ pomagają ludziom w trawieniu pokarmu pogarszające białek obecnych w szczególności żywności, cieczy lub ciecz śluzowej wydany przez błony śluzowe ssaków, krwi, a także w chorobie lub być może w podziale ustnej Masa tkanki. W szczególnych przypadkach, te rodzaje bakterii dochodzić do pogorszenia białka na bardzo dużą prędkością. Te rodzaje substancji zapalnych w wielu przypadkach są znane jako lotnych związków siarki, w którym zmienne są podejmowane w celu wskazania odparowanie szybko, co dokładnie ilustruje ich zdolność do obrażania innych osób z nieświeżym oddechem natychmiast.

Każdy człowiek na Ziemi nosi identyczną grupę bakterii w ich jamie ustnej. Nie można się nieświeży oddech od innej osoby, nawet przez pocałunki. Dlatego, że są ważną częścią naszej zwykłej roślinności ustnej, nie można całkowicie pozbyć się ich wszystkich z jamy ustnej, a nie języka skrobanie, nie antybiotykami, a także nie poprzez płukanie, które obiecują, aby usunąć bakterie z językiem . Tylko potwierdzone klinicznie i klinicznie skuteczne techniki cuchnący oddech zatrzymania jest po prostu celować zdolność bakterii do generowania lotnych związków siarki, a także poprzez przekształcenie lotnych związków siarki w nie pachnące jak i nie przyprawione sole naturalnych. Mówiąc o bakterii, nie jest z pewnością jeszcze jeden niezaprzeczalny fakt, że trzeba uświadomić sobie, w odniesieniu do tych rodzajów bakterii. Są one podzielone na beztlenowe, które w rzeczywistości oznacza, bez tlenu. One rozwijać się w otoczeniu, w którym tlen nie jest istniejące. To jest powód, dla którego nie mogą żyć na powierzchni języka. Żyją w między brodawek włókna, które składają się na język.